7.6.11

[MP3] Hazama AF9 - Cinta Teragung

Assalamualaikum.



Single untuk kesemua finalist AF9 dah keluar. Korang dah dengar? Aku dah. Kalau belum, korang boleh dengar kat sini. Boleh dengar sampai lebam. Tapi dalam banyak-banyak single tu, aku just suka Hazama punya single je. Aku tengok AF9 pon sebab ada Hazama je. Ahaha.




Maafkan aku sekiranya tak termampu
Untuk mencurahkan semua isi hatiku
Ternyata tak terkata
Rinduku padamu

Ku takkan bisa menjadi lebih
Dari apa yang terdaya
Namun ku tetap berjanji
Akan masih mencuba untuk
Memujuk hatimu
Mencintai aku
Kerna semua yang ada
Hanyalah untukmu

Secebis perasaan ku hamparkan
Membawa sejuta harapan
Menagih cinta
Teragung darimu

Ku takkan bisa menjadi lebih
Dari apa yang terdaya
Namun ku tetap berjanji
Akan masih mencuba untuk
Memujuk hatimu
Mencintai aku
Kerna semua yang ada
Hanyalah untukmu

Maafkan aku sekiranya
Tak termampu untuk
Mencurahkan semua
Isi hatiku



Amacam? Terbaik tak? Kalau nak jadikan sebahagian koleksi lagu-lagu korang, boleh klik SINI



|| aku harap Hazama boleh jadi juara. Peserta AF9 yang lain aku tak suka. Haha. #kejam




Sekian, wassalam.

2 comments:

Fatin Aliyya said...

zik, dh lama aku tgg kau nk share latest song sbb ak lgsng x taw menau lagu per yg best skng ni.tq beb :D

mahirahnazlim said...

yeay !

Blog Widget by LinkWithin