4.6.11

[MP3] Meet Uncle Hussien ft Hazama - Pokok

Assalamualaikum.

Jom layan lagu terbaru Meet Uncle Hussien feat Hazama.



Cuba korang hayati lirik lagu ini. Macam kena je dengan isu yang hangat kat dunia blog sekarang ni. Apa korang tak tahu? Korang blogger la kot, sebab tu tak tahu. Hihi.


first time aku dengar masa ni la.


Tersesat malu bertanya
Tak tahu tak tahu ke mana
Terlalu banyak alasannya
Ku terdiam

Menyusur di kaki lima
Terlihat bayang wajah kelmarin
Tersentuh hati bagai luruh

Chorus
Tanya sama pokok apa sebab goyang
Jawab angin yang goncang
Terbang burung terbang
Patah sayap diduga
Seandainya rebah
Kau masih ada

Terlalu mahu dan mahu
Terlupa apa yang perlu
Terlalu banyak alasannya
Duduk terdiam

Tak mudah namun tak susah
Terserah atas pilihan
Tersentuh hati mula luruh

Ulang Chorus

Kau masih ada
Kau masih ada
Kau masih ada
Kau masih ada

Terlalu mahu dan mahu
Terlupa apa yang perlu
Terlalu banyak alasannya
Duduk terdiam

Tak mudah namun tak susah
Terserah atas pilihan
Tersentuh hati mula luruh
Tanya sama pokok



Ini yang hazama nyanyi. Download MP3 (klik sini)


Sekian, wassalam.

8 comments:

HAZIRAH SULAIMAN said...

lagi best part hazama kan. masa nubhan kureng sikit

apik pehe said...

hehehe..apik tak sempat nak layan lagi

emieysandra said...

best..dgr lagu kt muzik2 tadi, lirik pnuh pengjaran~

zikeryhassan said...

@hazirah sulaiman ; yup! i like both of them

zikeryhassan said...

@apik pehe ; nanti kalau sempat dengar puas la

zikeryhassan said...

@emieysandra ; betol2. penuh meaning liriknya

SyedGraphiX said...

tak suka! haaha

Fatin Aliyya said...

lama giler x melayan lagu2 melayu yg latest. nk try dgr lak yg ni.tq zik :D

Blog Widget by LinkWithin