8.11.08

sonok!

sonok !
memang aku sonok sgt smlm.
dlm ngah exam2 ni pon
aku ngan member2 aku leyh agy enjoy.
haha~
nak bwat camne en
da kami memang suke akan keenjoyan.
jadi suke ati kami ar.
bukan kami tak study pon.
memula kami gi lata tembakah.
amat gumbira kami bermandi manda.
air die sejuk, jernih.
tempat die cantik, bersih.

view lata tembakah peringkat ke-4
selesai mandi manda.
kat siap tok ke next destination.
tempat itu ialah KB Mall.
haha~

before ke KB Mall.
on the way
ke KBM byk sgt mata aku jd sgt berat.
ngantok lorh.
penat+lapar teros jalan agy.
da la tak bekpez+lunch.
cian kami kan.
huhu~
tp naseb ieqa bg
kami dibekalkan nasi goreng ngan air.
tu pon tak cukop.
nasi sket tp kne share 4 org.
anyway time kaseh byk byk ek ieqa & shima
kasi kami bekal.
syg korg sgt sgt lorh.
ahakz3~

penat sgt w0o.

aku tak taw sape punye
angkara yg snap gamba kat atas.
kalo aku taw mmg jahaman ar die.
aku keje kan die.
haha~
(mcm berani je la kan).

perjalanan yang jaoh tu
mmg sgt sonok jd nye
bile masing masing dok "menyumbangkan" lagu
yg sedang keudara di corong radio.
tekanan punye psal.
aku pon turut sekaki lorh kan.
ahakz~

tp dlm kami 4 org
sore aku ar yg plg sedap.
(alamak terperasan sudah)
jeng jeng jeng.

sesampai KBM.
tmpt makan jd destinasi
kenapa? mengapa?
sebab kami lapar perot lorh.
kami makan di KFC.

blluurrp!
alhamdulillah kenyang gak
kami akhirnya.
afiq ngan akim
makan snack plate.
aku ngan cerah plak
makan zwingger combo.
(sibok je die tiru aku)

then, kami pusing pusing ar.
kami shopping.
hahaha~
jgn kate kami laki,
kami tak reti beli blah.





kepunyaan : aku, zikery.
harga: around rm25.
jenama : rahsia.




kepunyaan : cerah, asyraf.
harga : around rm40.
jenama : aku tak taw.

kepunyaan : kimz, abd hakim.
harga : around rm 40.
jenama : ngak taw plak.



kepunyaan : pokmeng, afiq
harga : around rm 20
jenama : lupe nak tanya tuan die.


puas jln jln.
kami menuju ke parking lot.
start enjin dan pacu blek ke
maktab kami di besut.
sebelum itu kami pegi makan dulu.

mule mule nak makan kat jeti
di kuala besut.
tak jadi, kami teros pandu tok
makan di demong plak.
ramai org la plak geng.
last last ke tempat makan
yg kami xbape nak suke
iaitu anjung bahtera.

blluuurrp!
kenyang da makan.
en sabri awang hitam
here we come.
ahakz3

K . A . M . I



~tamat sudah citer aku~





















2 comments:

aisyah said...

waa~~
nsom2 mebe ko ekk.
pe lg, pas r kat haku. xreti2 nk buat bek ngn membe2??

Maya said...

besnye ko jalan2 ek
haa..cpt2 letak link aku kat list blog kwn2 ko
aku dah taruk ko.ehehe

Blog Widget by LinkWithin