5.1.09

kali ke 2 dari qema.

16 Things You May Or You May Not Know About Me!

1. Dilahirkan pada 19 ogos 1990 pada pukul 1.15 pagi di Hospital Kajang.
Dibesarkan di Lot 5054 Jln Besar, Kg. Dato' Abu Bakar Baginda. Anak last ok.


2. Seorang yg agak rendah orgnye, juz 166 cm.

3. Family alwayz first, then baru kawan2. Hidup tak lengkap tanpa kengkawan. Sesiapa yg aku pernah kenal aku akan anggap die kawan sampai bebila. Walaupun org tu tak nak ngaku. hehe.


4. Sgt gemar dalam menyakat kwn2. Jd kalo kene ngan saya tu nsb la ek. Tapi saya redha je kalo org kenekan balek. lala~


5. Seorang yang giler2 pabila bersama kawan2.


6. Seorang yg agak pemalas bile disuroh. Tp kekadang je ok


7. Bukan penggemar sukan dan juga game.


8. Seorang yang agak baran, sgt open minded dan tidak suke kpd kesesakan lautan manusia.

9. Suke berjalan2 kemane saje. Tp ke tmpt yg baek2 je taw.

10. Seorang penggemar burger. Terutama chess burger McD. Sgt sdp w0o.

11. Kekadang saya ni kuat makan. Terutama bile dok kat hostel. Sbb cpt sgt laponye.

12. Suka pd dak kecik yg umonye 2 taon ke bawah saje. Lebih dri tu akan kene penyepak bile bwat nakal same saya. Kijam en. hahaha~

13. Cepat suke pd sesorg tp susah tok menyanyangi org tersebut. Tp bile da syg mmg saya jd jiwang abez ar kn. alamak pecah lobang. lalala~

14. Internet, hp and radio@muzik addict. Hidop tak lengkap tanpa tu sume.

15. Selalu sms ngan sorg dak ni je, Angah. Sbb die selalu lyn saya pny senget. ahakz3

16. Saya adalah bakal guru sekolah rendah bg pelajaran Kemahiran Hidop. jgn bwat2 xtaw plak
lps ni.

====================================================================


Arahan: apabila anda telah di tag,anda harus la menulis blog (entry) dengan 16 perkara tentang fakta,perangai,habits,target dll mengenai diri anda. di akhir tag anda,anda harus lah memilih 16 orang lagi rakan anda untuk di tag..sila list kan nama mereka dan nyatakan sebab anda mengetag mereka..anda juga perlu memberi tahu mereka yang anda telah mengetag mereka..

1. ecah
2. ed

tu jela. suke ati saya kerana tak ikot arahan. wakaka

2 comments:

nur raqeema said...

kamu!!
thnx sbb buat
even tag tu pnjg kamu ttp bt
i lebiu lar..=p
hahaha

Muhammad Hasnan said...

aku ko x nak tag????

Blog Widget by LinkWithin