2.4.09

tag from kak yam=)

Adakah anda suke blogging? kenapa?
of coz ar. kalo tidak pe guna ade blog ni en.
sebabnye aku suke mengarot, mencarot. haha

Blog siapa yg anda selalu skodeng? Nyatakan 5 (buat masa ini)
mamat ini, die ini dan juga minah ini.
(sila tekan tok taw sape mereka)

Adakah anda menginginkan seseorang dalam hidup anda? Yang boleh menyayangi anda sepenuh hati? dan Siapakah org itu?
my future wife and anak2. haha.
so far my famili and member yg best.

Taken or single? Mana lebih bagus?
single is the best.
say no to love. hate love ok!

Pernah tak cinta anda tidak di balas?
ntah la. sebab tak penah bercinta pun. haha

Ciri2 idaman bf/gf anda? Nyatakan 5 (btolkan skit: suami/isteri)
aku soh mak aku carik kan okey.

Pada umur berapakah anda merancang untuk berkahwin?
kalo kawen sekarang boleh tak??
huhu.

Nak berapa anak?
secukop rase je. haha~

Lucky person yg anda ingin tag:
this tag will ends here. thank you=)





i'm in good condition. so malas nak suruh orang laen jawab tag ini.
sebab tak bape nak mencabar bagi dorang. haha~

5 comments:

MaRyAm said...

thnx coz berjaya selesaikan.hehe

NuRuL aLia said...

say no to love. hate love..
haha..
pernah kecewa bnyak kali ke nie??
smpai benci cinta..??
tapi single memang bez,kan..kan..
tapi xsngka nk suro mak crikan calon utk anda..:P

mira said...

single is the best ?
sokongg ! huehue XD

zikery hassan said...

kak yam :
ur welcome=)

kak alia :
saya anak mithali.

mira:
anda single ke??

maya mayonis said...

ececceh.mak carikan?kehkeh.

to mira:saye rs sy dh tau,hehhehehe :p

Blog Widget by LinkWithin