21.9.10

New Banner.

Salam.

Petang tadi aku gatal tangan. Jadi sajalah try and error buat banner yang baru. Aku tahu tak hensem cantik. Tapi okey lah tu kan? Huhu.

Lama





Baru





Sekian, wassalam.

8 comments:

hazel ruslan said...

aku suka yg lama lagi... color warna... yang baru ni ada muka ko tak best la... hahahaha

nas said...

yang lama ke yang baru ke dua2 nice..
aku suke yang baru sebab dia punyer nama blog ko lebih nampak jelas berbanding yg lama..tp yang lama lebih sesuai pula sebab ader gambar selipar..
so better ko mix ngan selipar :P

c.i.k.a.m.i.e.a said...

comel banner tuh... ^^,

iszieylyanziy said...

cantik!!!!!

Fatin Aliyya said...

smart2.aku suka.:).slmt berbahgia dgn banner baru.ahaks.:)

aizat912 said...

thanks tinggalkan komen :)
btul tu, kalau dan bnyk nilai keagamaan, xde masalah.. boleh diteruskan..
anyway, nice banner.. ")

redbutterfly said...

eh..mintak tolong leh?? cana nak wat banner cantik gitu..sya bwu g dalam alam blog nie...=)

zikeryhassan said...

redbutterfly ; saya pun tak pandai sangat. tu pun try and error je.

kalau nak boleh la cari dan belajar tutorialnya.

Blog Widget by LinkWithin