24.2.09

aku dan sesuatu

assalamualaikum w.b.t

dah lame aku tak update blog aku ni.
jadi meh la dengar aku membebel kali ni.
ahakz3.

elaun.
duet sudah masuk. sonok sakan la en.
tapi duet tu aku kene hold dulu.
sebab ade benda yang lebih penting
yang perlu aku beli dengan duet tu.
huhu~


internet.
connection di sini sangat la mengecewakan.
susah dowh hidup aku tanpa internet.
sangat la tidak lengkap tanpa minatang ni.
ada sesiapa yang ingin sponsor saya broadband?
lalala~


classmate.
walaupun mereka kami nampak bahagia.
tapi sebenarnye kami tidak sebaek dulu.
kemesraan kami telah terjejas oleh sebab
yang sangat tidak boleh diterima oleh aku.
jadi aku berharap kami akan kembali bahagia.
sob. sob. sob.


cuti.
aku bakal bercuti pada 13 mac ni.
sangat tidak sabar selepas sebulan tidak pulang.
tapi aku mungkin tidak dapat meronggeng
bersama sama kawan2 aku di kampung halaman.
hehehe~

aku rase takat ini saje bebelan aku untuk kali ini.
sekian dari aku. terima kasih. wassalam

5 comments:

mira said...

btol2.
kalau ada yg pemurah belikan broadband mst fun je.
haha.

wahh , kau simpan elaun yeh.
bagus bagus. jimat :DD

zikery hassan said...

kalo nk carik
ar sugar daddy dowh.
bru leh dpt.

aku mmg sorg
yg jimat sgt.
haha~

maya mayonis said...

salam
oit.ko cuti "13 februari"?
bln 13 Mac ke? hoho

zikery hassan said...

opss!
silap plak.
xcited nk cti
pny psal la ni


aku btol kn da

MaRyAm said...

wah!selamat bercuti ea zik..
t follow blog akk ea..
akk try follow blog zik tp xleh..
follow aw

Blog Widget by LinkWithin