19.11.10

Maaduu.

Salam.


Jom layan cerita-cerita korea yang best dari ladang. Sorry la blog ini terabai seketika gara-gara melayan awek-awek korea aku. Ahaha.

just click once

Kalau korang mahu layan cerita-cerita korea, just klik gambar di atas ini okey. Aku sudah link terus ke web free tersebut. Kalau tak silap aku, just orang-orang di Malaysia je yang boleh layan.

Okey aku mahu sambung layan awek-awek aku balik.


|| selamat hari raya aidiladha, hari ke-3 :)


Sekian, wassalam.

12 comments:

iszieylyanziy said...

aku suke,,ari tu lyn bnda ni je,,ngeee

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

x minat korea! huhuhu...

hans said...

adoi
asal aku buka gelap jer?

P/S : Buffered Earning Hitz Fm Dah Tamat.......Kayanya Aku! Sekarang Join Churp Churp Pulak! Hahaha!

paan said...

lagi suka layan awek2 jepun + anime2.. hehe

Entri terbaru -> Selamat Aidiladha 2010

zikeryhassan said...

@iszieylyanziy ; bagos!

@Keyrill Eduardo Willeyhem ; takpe. tak paksa utk minat pun.

@hans ; dia mmg lambat sket

@paan ; awek jepun pun layan gak. tp aku xlyn anime

..hizamirahim.. said...

pernah nampak iklan maaduu ni kat youtube.
XD

zikeryhassan said...

@..hizamirahim.. ; kalau kau peminat korea mesti kau selalu tgk kn

nas said...

maaduuu??? ingatkan madu yang kawen lebih dr satu tuh..hehehehhehee...
awek2? mcm la awek ko banyak....hehehe

zikeryhassan said...

@nas ; ayat makan dlm. ramai je awek nak kat aku. tp aku je tak nak kat dorg.

Fatin Aliyya said...

amboi bz bebenor dgn aweks2 yer?haha

ak pon addicted ngn korea nyer citer
thnx ziq.dis info really menaingful to me..:P

happy hols beb :P

Matika Love 131020 said...

dalam facebook slalu kluar maduu....maduu.....

░♥si lampu neon♥░ said...

GRR TAK MINAT KOREAN ;)

Blog Widget by LinkWithin