3.12.10

Just Another Lonely Night

Assalamualaikum.


new year is coming soon


Sambil pekena neslo panas yang dibancuh segar dari ladang dapur. Online. Bermukabuka dan berblog. Perrrgghhh! Memang layan.

Tambah-tambah bila air yang suam-suam kuku itu melalui anak tekak yang tak berapa mahu sedap sejak kebah dari demam semalam.

Jom hari mahu berbicara tentang. Hurmm..


Ermm.


Erk?


Damn! No idea.

Got to go now guys.


Thanks for reading.



Sekian, wassalam.


10 comments:

iszieylyanziy said...

just lonely night!! haiya,,,my title of blog.,,ngee,,xpew2,,
get well soon

zikeryhassan said...

@istiqomah ; tu sebelum kau guna title "tipu diri sendiri"

abdul rasyid..... said...

cikgu nak ke tandas...nak kencing!!
hahahaha

zikeryhassan said...

@acit ; sila-sila. cepat-cepat. nanti bocor plak. ahaha

jaya jr said...

haha..lonely mendenye update fesbuk jiwang sokmo..kui3

zikeryhassan said...

@jaya jr ; kau salah orang kot

roe233 said...

hye zikery, (nice name!)

just to let u know yang ministry of moment ada buat contest and they just extended the deadline till tomorrow at midnight. harap sudi join. :) InsyaAllah kalau menang, winner gets RM2,000 worth of photography package.


detals ada kat blog roe.. jemput join ya? :)

hans said...

ko snap ker pic tu?
cun weih

P/S : Apa Yang Terangkat Bila Ada Kakak/Abang/Adik Angkat!

..hizamirahim.. said...

haha.
mcm mana boleh takde idea ni ?
adeh.
XB

Fatin Aliyya said...

we r geng lah beb.:P.aku pun hari2 just a lonely night to me.erm..xper, just feel it till u can .:P

have a nice day

Blog Widget by LinkWithin