2.3.09

pagi, petang, malam

semalam bermulalah minggu baru.
semalam juga adalah ari yang sangat2 penat bg aku.
dari pagi hingga ke malam banyak keje.
tapi tak kan nak cite sume en.
jd aku juz pick up benda yg penting2 je.

pagi.
seperti biasa kami ade perhimpunan pagi.
tp ari ni pelancaran ari kecergasan IPGM kami.
so kami sume kene pakai pakaian sukan seharian.
huhu. pastu perasmian kami ade senamrobik.
sangat fun la gak en. sbb instractor dye cun gak la.
mmg mengancam la. aku pun follow la step yg
dye bwat tu. walaupun agak tak btol step aku tu.
pastu ade program derma darah di dewan. aku
tak derma pun. kawan2 aku ajak tp
aku tak nak pegi. jadi dowg pn tak pegi. kami dok dlm
kelas. then pegi klas grammar ngan mr. jailani pd kol
1.15 ptg. tu la satu2nye klas tok ari smlm.

petang.
kol 3 cik G nak jumpe sume dak2 RBT batch aku.
nak cite psal amali ujung minggu ni. memasaklah kami nanti.
dalam dok sibuk2 briefing kami psal amali dye pn soh
la kami antar jenis2 lipatan napkin.
tok bwat benda tu je kami byk abez duet taw.
sbb mau bikin paling gempax antara batch kami. haha.
aku dan hassan berusaha gigih bg membwat benda alah tu.
walau pun kami punye simple tp aku sgt suke projek tu.
sbbnye kami pnye kemas dan teratur. org leh tgk lipatan
napkin kami ngan clear sekali.


ni la hasil keje kami.

pas je perjumpaan tu. ade plak kejohanan road relay.
aku tak masok pn tp aku turun bg memberi sokongan
kpd kawan2 aku.

malam.
ni lg satu hal. klas en jefri. aku mmg malas+ngantok.
jd aku melangkah tok pegike klas dye ngan penuh
ketidakikhlasan hati tok belajar sebenarnye. haha.
jaat en aku ni. aku bkn ape. aku mmg letih giler
hari smlm. lebih letih dari biasa. da la tak cukop
tdow gara2 keje cik G tu.
tp aku redha+pasrah je la. nk bwat camne da tanggungjwb.
nak tak nak kne la aku laksanakan gak. abez klas perniagaan tu.
aku beli roti di koperasi dan sampai bilik aku selesaikan mane patot.
then aku tros tdow. haha.

jadi tamat la story telling aku tok kali ni.
darr. jumpe lg tok next entri.

5 comments:

maya mayonis said...

salam
perh.mmg bz a dak3 rbt ni
takpe, truskan usaha korang
gudluck!

dayah said...

cam ne add awk jadi pengikut nie.. x de ruang pengikut.. huk3

zikery hassan said...

maya:
kami mmg kene bz kn dri.
kang xpsal2 kne ngan cik G.
haha~

dayah:
juz copy my url.
then paste la kat ur
follower list.

ZaCk said...

salam kenalan....
kat institut amik course ape?
sy kat ip perlis...
course RBT...

chEntA said...

mcm bdk pengurusan mknan bljr la..
lalala~

Blog Widget by LinkWithin