29.12.09

Sharing Is Caring 2.

salam.



Since ramai gak yang bertanya dari manakah
aku mendapatkan signature yang kacak lagi elegan
seperti yang berada di penjuru kanan sebelah bawah
di setiap entri di blog ini.

jadi aku mahu berkongsi link untuk mendapatkan
signature sekacak dan seelegan atau lebih kacak lagi elegan
dari aku punya yang sedia ada. bolehlah klik pada link ini :

| signature |

wassalam.


|| sharing itu juga adalah sangat sexy. ahaha.

5 comments:

shapikapikabon said...

zike!tak boleh. :(

aku dah buat tapi bila die sruh copy link tu,aku dh tak tau nk buat cmne.uhuhuhu. :(
nak paste kat mana?

w i e t o n l y said...

zikery np ble aq dh wat signature 2,dye muncul bentuk kotak..
cmne nk buak kotak 2

zikeryhassan said...

tak nampak pon kotak kt signature tu kt ur blog.
tp cube try step yg ade kt link ni.
http://maribinablog.blogspot.com/2009/12/memadam-dotted-linegarisan-bertikik.html

w i e t o n l y said...

link 2 kne paste ktner??

zikeryhassan said...

pegi kat link tu. dye ade ajar cara2 nk buang benda alah tu

Blog Widget by LinkWithin