2.6.11

Aku Nak Bersara, Boleh?

Assalamualaikum.


Sedikit luahan hati aku.

gambar mungkin tiada kaitan

Tak faham aku dengan dunia blog sekarang ni. Macam-macam hal. Terasa mahu bersara je dari berblog. Naik jelik aku dibuatnya.




Sekian, wassalam.



11 comments:

iekasub said...

apa hal yang menjelikkan kau itu..?

MissF said...

mungkin sbb rmi yg xde matlamat dlm berblog thats y lah mcm2 jd.. haishh

myFirdaus said...

itulah dunia blogging. aku pnah ade hasrat mcm tuh. tp aku batalkan. aku tetap berblog namun sekadar hobi. itu blog aku, trafik jatuh, aku kesah ape. janji ade tempat untuk aku share something. chillax... :)

hawiz said...

sabar jelah...aku stuju dgn firdaus tu

Fatin Aliyya said...

sabar zik sabar...bawka bertendang...ak dlu pn penah tpikir nk stop blogging tp memeikirkan aku ada rmai kwn yg followers yg support aku, ak rs syg nk tglkn dorg, xper zik, kitorg ada.keep on holding beb.:D

chill ok LD

fatin nabillah :) said...

Mmg kadang2 complicated , tp tuhh lahh dunia siber yg penuh dgn berita sensasi dan gosip yg tak boleh pakai !

jaya jr said...

haha,sare mnde gok.berehat doh laa..kang tohok saje je blog hok wat lengoh2..

SyedGraphiX said...

kenapa kenapa?? hal ape ni?

Hans said...

aku pun setuju dengan Firdaus
:-)

mahirahnazlim said...

jelik sgt eah ? HAHA biasa la tuh . btw chill aje la :)

nora said...

tak payah.wat dekkk je


=)

Blog Widget by LinkWithin