29.8.10

5 Jejaka Idaman.

Salam.



Pertama-tamanya aku ingin memohon maaf kepada semua. Aku tak sempat nak update dan berblogwalking seperti sedia kala. Aku kesibukan melayan karenah tetamu rakan-rakan SBE aku.

Sakan punya jalan kali ini. Hari-hari jalan-jalan saja kerjanya. Walaupun puasa tetap kami gagahkan jua. Huhu.


 kami memang bergambar sakan area putrajaya ni.


 Blog-blog anda semua akan aku terjah jika aku punyai sedikit waktu senggang okey. Kadang-kadang sempat baca je. Tak sempat nak tinggalkan komen or jejak. Maaf sekali lagi :)



|| tajuk entry kali ini memang saja promote. ahaha.
|| dalam pukul 10 lebih nanti mahu bershopping pula. jom join membazir :P


Sekian, wassalam.

4 comments:

LeYnA said...

waahhh...dah SBE

Fatin Aliyya said...

ecewah jejaka idaman ea?haha.aku nmpk background tue lebuh dr korg berlima.haha.

gud luck SBE.

cmt bershopping

hans said...

nih semua cikgu2 ker?
mamat baju hitam tu macam model beb
hahaha

P/S : Kepada Penggemar Telur Ayam! Awas! Hati - Hati Dengan Telur Ayam Palsu!

zikeryhassan said...

hans ; yup! baju itam yang depan tu poyo je.

Blog Widget by LinkWithin