21.8.10

Dalam Kenangan.

Salam.

Dalam kebosanan mencari idea untuk mengarang ayat-ayat untuk KKP subjek EDU 3103 : Murid dan Alam Belajar, aku telah selongkar YouTube. Banyak juga video porno yang aku layan. Mostly video clip lagu la. Dari lagu lama, cover, baru, promo semua aku layan.

Last-last aku sangkut dengan lagu dari penyanyi yang digilap bakatnya dari rancangan realiti popular, Akademi Fantasia musim ke-2 iaitu Kaer Azami. Meh layan lagu jiwang habis ini. Hehe.





Amacam? Layan jiwang tak lagu ni? Nak download lagu ni dan nak jadikan ringtone handphone anda? Klik link dibawah ni.

Kaer Azami - Dalam Kenangan



|| lama tak dengar cerita pasal kaer. best kot dia ni.
|| selamat berbuka puasa :)

Sekian, wassalam.

4 comments:

[z@ck] said...

mati2 ingat blog ko dah nak mati dah tadi..huhuhu

zumiela7 said...

nice song...tetibe layanla plak..huhu

Fatin Aliyya said...

wah2 nk nk donload ni..nati2 blk umah karang aku donload.

btw, time kasih tag aku yer aku dpt tgk kt emel jek.huhu.c]nk respond x leh..

seyes aku mang suka si kaer ni.sora sedp..ha ah kn lm menyepi kot. tak dengar dia..

zikeryhassan said...

z@ck ; belom lagi. masih bernyawa meh.

zumiela7 ; best kan. ahaha.

yaya ; sila2 la mendownload keyh. mmg sesuai di layan bila2 masa :)

Blog Widget by LinkWithin