2.8.10

My Upcoming Birthday Present Wishlist.

Salam.




Ini adalah sebahagian daripada my upcoming birthday present wishlist. Hehe.

  1. Nikon DSLR
  2. Wallet
  3. Perfume
  4. Woffer Set
  5. iPhone 4G
  6. Sling Bag
  7. Secret Recipe Cake (chocolate indulgence or moist chocolate cake) 
  8. Birthday Suprise (nak yang gempak punya. ahaha)*update


Sampai sini dulu. Kalau ada yang aku nak tambah, aku update kemudian okey.




|| aku memang sangat demand. ahaha.



Sekian, wassalam.


26 comments:

hazel ruslan said...

wah kau.... siap list lagik.. besday nyer bila?

nak nikon model mana?

zikeryhassan said...

hazel ruslan ; besday nya 19 ogos nanti. hehe.

nikon D90 pon cun gak :)

GreeNrOsE said...

baek~
akan sy hantar sume gmbar itu sbgai hadiah kmu..
hahahaha!
^__^

Ery Farieha said...

hahaha
wishlist mmg selalu demand
:P

impish_yatie said...

demand!!!=P

hazel ruslan said...

hahaha... D90 ye... aku sendiri pon pakai D60... terlebih sudeh kau ne... hehehe... 19hb ye.... hurmmm besday aku 12hb... duh... org yang bernaung di bawah bintang Leo ne mmg demand kan? ko la org tu... hahaha

nanti aku kasi D90 kat ko dalam format JPEG... hehehehe....

cara tak?

Fatin Aliyya said...

humangaih.:)

tpa k suke yg 1st present tueak pn trgn dlsr gak.smart kowt.:)

zikeryhassan said...

GreeNrOsE ; nak yg betol2. tak nak gambar.

Ery Farieha ; kan? tp belom tentu dpt. hehe.

hazel ruslan ; org2 bintang loe demand dan kacak. ahaha. tak nak dlm format jpeg tak style.

Fatin Aliyya ; kan? harap2 ada la sugar mummy yg bagi nnti. ahaha.

hazel ruslan said...

ah! kau ne... amij je la fomat JPEG tu...

محمد فردوس سعد said...

bila lagik nk demand kan..dapat x dapat len citer..jnji mintak dulu..hahaha

Syafiq Kadiran said...

mak ai....byk nyer...tapi kalo dapat nikon tu mmg best..

zikeryhassan said...

hazel ruslan ; kalau ambek yg format tu nak snap muka kau pun tak lepas :P

firdaus ; betol2. dpt xdpt laen cite la kan.

syafiq ; memang best kan? hoho.

mahira oya said...

syoknya ade wishlists...semoga dpt..

eNaSaN said...

amaT la poyozz jer adik aku nie.. demanD x hinggaT... kena la Cri spOnser..




xdpt den nk tuluN..waka waka

Khairul Azmi said...

waduh2..memang demand la...
haha....

zikeryhassan said...

mahira oya ; harap2 dapat lah :)

eNaSaN ; silalah cari sponsor utk aku keyh. ahaha.

Khairul Azmi ; bukan selalu pun ^_^

♥ αmynαbillα ♥ said...

oh. birthday 19 ogos ya? knp dlm wishlish tu x mengharap ada org wish ur birthday? hehe (:

AiDa AzRyN said...

hehe~ hrp2 dpt Nikon DSLR/iPhone 4G.. :D

zikeryhassan said...

♥ αmynαbillα ♥ ; birthday wish da selalu dpt. kalau ada org bg adiah mesti dia wish sekali kn. hehe

AiDa AzRyN ; kalau betol2 dpt memang best la kan

hans said...

aku bagi doa jer lah dkt ko

P/S : Anda Semua Dah Daftar Sebagai Pengundi?

zikeryhassan said...

hans ; alhamdulillah :)

fiezah91 said...

haha.. demand btl dia ni.. huuu..kalo mcm tu nak buat wishlist lagi demand dari dia.. ekekeke

zikeryhassan said...

fiezah91 ; buat jangan tak buat. hekhekhek.

n@jwamz said...

waduhh....bley botak pale sape yg jd kawan kamoo ehh....hiks:)

zikeryhassan said...

n@jwamz ; hehe. belom tentu dapat pon.

iekasub said...

bagus la tu. hadiah semua nak mahal. haha

Blog Widget by LinkWithin