13.8.10

Bina Insan Guru Fasa II

Salam.

Amacam puasa anda semua? Masih okey kah?

Aku nak share mengenai Bina Insan Guru (BIG) yang aku lalui seminggu lepas. Silibus untuk semester 2 ni, adalah khidmat masyarakat. Kami membuat mural di Tabika TUDM Gong Kedak. Jadi layan je lah gambar sepanjang program ini berlangsung okey.




sesi melukis




mewarna-warnikan dinding



setelah siap di warnakan



berkenang-kenangan bersama-sama

Okeylah. Tu je lah yang mampu aku upload. Kalau nak tengok kesengalan kami sepanjang program ini berlansung. Silalah terjah link berikut okey?


Sekian, wassalam.


13 comments:

r-mean said...

wahh!

bspotgurl said...

bagus activity ni :)
dan of coz hasil kerjanya pun cantik :)

yoro okino said...

wahh syok nyer
lama tinggal menda2 mcm nie
selamat berpose yer tuk kamu..=)

Ckin Kembaq said...

cantik cikgu2 nih lukis..so kreatif..hehe

nas said...

wah..zik..
kreatifnyer abang kite melukis...
heheheehe
aku nie takde pon pengalaman lukis mural..huhu :P


jom bace entri terbaru nas klik:

mengapa orang melayu makan nasi?

anisalya said...

rajin betul la cikgu ni ek..
bkn kena paksa kan?
ikhlas kan?
ngeee...

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

rajin la bro kita...

hans said...

mak aih
ada bakat lah korang
kalau aku entah apa jadi dkt dinding tu
hahaah

P/S : Header Baru H.P.B Blog

Fatin Aliyya said...

wah smart kot mural tue..nice2.:)

DaHLia said...

santek!!!
meh tlg wat mural sekolah akak meh :)

.:|kamaryeah|:. said...

waa~
cantiknye lukisan tue semua~
creative nye semua~

Mah@mahu said...

Kreatif nyer bakal guru sekarang cantik hasil mural tu bagus..

yaya said...

degree or foundation ?
cos ape ?
ipg mane ey ?

Blog Widget by LinkWithin