13.6.10

Dan Pemenangnya Adalah...

Salam.


Selamat berhujung minggu. Berseronoklah di hari ahad ini sebelum bekerja pada esok hari. Hehe. Aku sudah seminggu bertapa di rumah, maklumlah aku kan sedang bercuti sekarang ini. Jangan cemburu sama aku okey.

Di sini ini aku ingin membuat pemberitahuan sedikit kepada mereka yang berdebar menunggu keputusan contest yang aku anjurkan tempoh hari. Hehe. Aku sebenarnya saja je peram keputusan itu lama-lama. Bukan lupa okey. Bikin mereka yang ambil bahagian gementar sedikit. 

Hadiah untuk contest aku tak cari lagi sebenarnya. Hadiah utama aku akan berikan kepada johan sahaja. Peserta yang lain-lain akan mendapat saguhati daripada aku. Gambar anda akan aku print out dan akan di framekan. Kemudian aku akan post ke alamat anda. Kalau aku rajin, aku akan buat sendiri frame tersebut, kalau kurang rajin aku akan beli frame yang comel untuk gambar anda tersebut. Hehe


Baiklah, aku nak bagi mereka berdebar lagi ini. Keputusan pertandingan adalah seperti berikut :



















Keputusan akan di umumkan pada 16 Jun 2010 jam 11 malam. Harap maklum :)



|| kepada peserta yang baca entry ini, sila tinggalkan emel anda di ruang komen ini okey. Kerjasama anda amatlah di hargai


Sekian, wassalam


12 comments:

cik paro said...

la..
ingatkan dah umumka..
dup dap dup dap jntung ni bunyi tau..
hehehehhe..

btw ni emailnya:

apim_fara@yahoo.com.my

anin said...

heee saye berdebar

farhanin1984@gmail.com

GreeNrOsE said...

tu la~ berdebar taw jantung td..
baru nk prasan sy menang..
lalalala~

email sy:
greenrose1213@gmail.com

Nida said...

Nasib baik ler jantung ni denyutannya agak stabil..hehe

ni email Kak Nida:

radinsah@gmail.com

mish.qist™ said...

haha..sengall..
aku baru je berangan nak pegi pecah masuk umah anda, nak godek laptop kamu, tengok sape pemenang die..

hikk :D:D

tengss sbb suda buat jantung aku dup dap dup dap.

dastrangeposses_outofnowere@yahoo.com

Shahril said...

uishh..
kasi maw terkencing jep..
ha3..ok..
thankss bro..

shahrilife@yahoo.com

Sya Isya said...

agaga..ini budak memang pandai buat jantung orang gugur.. ingatkan gambar tu yang menang. tapi memang cantik giler gambar tu.

Sya Isya said...

supen...memang suspen...ziq ada bakat buat cerita seram ni.

syahidz_isya@yahoo.com

zai kulim said...

mmg suspen nie..

zbintim@yahoo.com.my

hans said...

adakah aku menang?
berdebar2 nih

hanis_narnia@yahoo.com

.alie. said...

apa private komen ni?
ada kes ke?

.alie. said...

noridhka_aliena@yahoo.com

babe nyah dah tak sabar ni..
wooooooowww

Blog Widget by LinkWithin