12.6.10

Kalau...

Salam.


Kalau aku tak update blog ini sehari,
Apa anda rasa?


Kalau aku tak update blog ini seminggu,
Apa anda fikir?


Kalau aku tak update blog ini sebulan,
Apa anda buat?


Kalau aku tak update blog ini setahun,
Apa anda rasa, fikir dan buat?


Kalau semua itu berlaku macam mana??



|| aku pun tak tahu apa aku mencarut tengah pagi-pagi buta ini. ini adalah entry sampah. aku memang minta dimaki.


Sekian, wassalam.

22 comments:

Loyar Lawa said...

entri ini cute.. i mean susunan ayat dan cara disampaikan. ade makna kot di setiap soklan dan kronologi masa... simple but sweet... :-)

yoro okino said...

klu ko xupdate aku akan pikir n rase ko mlass...

zikeryhassan said...

LL,

thnx.
ayat biasa2 je tu.
tengah tade idea best nk di update.


yoro okino,

malas tu no 2.
kalau aku tak update selalunya aku tade idea best nak update. ahaha.

Emora Valeria said...

entri pendek camni kadang2 ade maksud. ^_^

zikeryhassan said...

EV,

apakah maksudnya?

SYAFIQASHAFIE said...

woi, kalo tanak update wat ar care tanak update,.kalo gini carenye, budak tak reti bace pun takmo bace,.hahahahaha, (aku tlg maki je, kn ko mintak, :)) syg kamu ketat2!

zikeryhassan said...

la kau maki aku ke? sikit pun tak gentar. ahaha.

SYAFIQASHAFIE said...

tu la,.ak takde bkat jadi tkang maki,.tukang makan,.ad,.hehe

zikeryhassan said...

kau ada bakat, tapi aku memang tak takut kau pun. muhahaha.

hans said...

kalau ko tak update setahun aku sedekah yassin la dkt ko
ekekeke

zikeryhassan said...

hans,

agak kurang ek di situ.

hans said...

hahahaha
ialah
dah tiba2 tak upate sampai setahun
kebarangkali memang tinggi la
hohoho

zikeryhassan said...

itu cuma hiperbola je kot.

hans said...

hahaha
mana lah aku nak faham hiperbola ko
ko cikgu KH
aku cikgu sejarah
lain
hahaa

zikeryhassan said...

ye la tu.

hans said...

hohoho

darkbatman said...

ko nk g mane xnk update blog?

zikeryhassan said...

tak kemana pun. saja je buat ayat tacink2

Ery Farieha said...

kalo x update seminggu tu bese je kot
hehehehehe :P

zikeryhassan said...

ery,

memang nampak biasa kalau untuk blog yg picisan mcm blog ni. huhu

Fatin Aliyya said...

haha...aku pon tataw nk ckp mender..haha..paper pon ak lyn jer ko tulis blog ni..best la beb.=Dkeep on going

zikeryhassan said...

fatin aliyya,

thnx la beb. aku pun xtau apa yg best nye kt blog ni. btw, thnx again la sbb sudi membazir masa baca blog aku ni :)

Blog Widget by LinkWithin