28.6.10

New Semester.

Salam.



Entry hari ini adalah entry berunsur peribadi. Jikalau anda tidak mahu membaca, sila ke atas dan tekan X untuk meninggalkan page ni. Sebarang kebosanan ketika membaca entry ini adalah tanggungjawab sendiri.

Hari ini merupakan hari pertama aku untuk semester baru. Segalanya berjalan lancar. Kelas baru. Untuk semester kali ini aku duduk di hadapan. Teruja aku. First time kot aku duduk depan.

Dengan bermulanya semester baru ini, maka semakin kuranglah aktiviti-aktiviti blogging aku. Maka jarang-jaranglah ada entry baru. Jarang-jaranglah aku berjalan-jalan ke blog korang. Aku minta maaf terlebih dahulu, jikalau blog ini sunyi tanpa entri. Aku tidak menjengah ke blog korang.



|| masih menanti result yang masih di dalam simpanan unit peperiksaan. berdebar boh.

Sekian, wassalam.


8 comments:

I n n z said...

selamat bersemester baru .
2 minngu lagi , aku pulaa.
;)

Ery Farieha said...

selamat kembali belajar :D

Fauzzan Helmy Anuar said...

Tak nak baca... Nak penuhkan kotak komen je... Neno neno neno... Wiew wiew wiew!!! Hahahaha...

SYAFIQASHAFIE said...

asal gamabr tak nampak mate?huhuhu,.aahahaahaha

jaya jr said...

selamat bukak sem..
aku minggu depan..huhu

zikeryhassan said...

Ery Farieha ; thnx :)

I n n z ; selamat juga pada anda.

Fauzzan Helmy Anuar ; sila ke hospital tanjung rambutan sekarang. ahaha.

SYAFIQASHAFIE ; sebab aku kan Min Dao.

jaya jr ; selamat juga kepada kau.

Fatin Aliyya said...

gud luck utk sem ni.aku pon sm.dh terasa bahang bznya sem ni.huhu.T_T

zikeryhassan said...

kan? harap2 semua okey la.

Blog Widget by LinkWithin