26.1.11

Bloglist Sandiwara Seorang Insan@Syafiq Rosli

Assalamualaikum.





klik gambar untuk terjah blog beliau :)


Oleh kerana malam ni aku malas nak update entri yang macam tak best, maka aku berblogwalking saja lah. Dalam berjalan-jalan, berlari-lari dan kadang-kadang merangkak aku semacam seronok mahu join bloglist Syafiq Rosli.

Just, buat simple entry untuk aku di senaraikan dalam bloglist beliau. Maka terhasil la entri yang simple dimple pimple ni.

Anda yang mahu join, pergilah terjah blog blogger kacak tersebut, Syafiq Rosli. Cepat-cepat sebelum terlambat.





|| amacam bro, besar kau punya gambar aku tepek. hehe


Sekian, wassalam.

7 comments:

..hizamirahim.. said...

good luck.
:)

Syafiq Rosli said...

thank eh..hehe

hans said...

hahaha
memang besar betul ekau tepek ni cikgu KH
hehehe
good luck

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

zikeryhassan said...

@hizamirahim ; thank you :)

zikeryhassan said...

@syafiq rosli ; u are welcome bro.

zikeryhassan said...

@hans ; ahaha. saja promote muka tuan blog tu ;)

Fatin Aliyya said...

haha ku ingtkan mat romeo mana tadik :)

Blog Widget by LinkWithin