30.1.11

[MP3] Bawa Kau Pergi - Akim

Assalamulaikum.


Kali ni aku nak ajak korang semua layan lagu yang best bagi aku. Dengan alunan muzik yang sentimental, lirik yang penuh maksud tersurat dan tersirat serta kelunakan suara penyanyinya. Berulang kali juga la aku dengar lagu ni. Jiwang habis. Hehe.

  sumber : afiqhakim.com



Kini ku kenal hatiku
Dan kini ku tahu apa sebenarnya
Kemahuanku selalu

Di depan mata tak hilang ke mana
Percayalah naluri berkata
Jangan ku diragu lagi
Terimalah segala seadanya
Agar tiada rugi lagi

Chorus
Akan ku bawa kau pergi
Ke destinasi seindah pelangi
Akan ku bawa kau pergi
Bukan sementara tapi selamanya

Hilang segala celaru
Berganti pasti dan menjadi aku
Percayalah naluri berkata
Jangan ku diragu lagi

Terimalah segalanya seadanya
Agar tiada rugi lagi

Ulang Chorus 2X

Kini ku kenal hatiku


Mahu jadikan lagu ni koleksi peribadi anda? Klik sini untuk mendownload.



|| Si Comot


Sekian, wassalam.


7 comments:

Fatin Aliyya said...

aku mang suak akim psl sora dia mang best :).tq 4 sharing :)

zikeryhassan said...

@fatin aliyya ; kan? aku pun syok dengar suara dia :)

c.i.k.a.m.i.e.a said...

suara akim best

ezza alias said...

harap maklum, saya die-hard-fan akim sejak die dalam AF algi. minat akim ke ?

SyedGraphiX said...

hahaha...tp lagu aiskrim tu aq x suke la :P

jaya jr said...

lame dh x update pasal lagu..haha

purplelitto said...

sedapnye suara akim..cm puji diri sendiri lak..haha..^__^

Blog Widget by LinkWithin