3.1.11

Gambate!

Assalamualaikum.


Apa macam hari isnin pertama pada tahun 2011 ni? Harap semua berjalan lancar seperti biasa lah. Kalau jalan bertambah jem, itu normal lah bila sesi persekolah baru di buka. Ada yang gembira, ada yang sedih. Walau apa pun reaksi serta perasaan yang tercipta, itu adalah hadiah bagi sebuah kehidupan :)

Hari ini juga bermulanya semester baru. Kelas pagi tadi berjalan lancar dan okey. Alhamdulillah. Kelas petang tadi pun boleh tahan. Biasalah semua subjek awal-awal ni tajuk introduction saja. Walaupun intro saja, jangan pandang lekeh. Boleh mempengaruhi tempoh pembelajaran.

Result last semester, Alhamdulillah. Meningkat dari sebelum ni. Harus dipertingkatkan usaha lagi untuk semester ini. Kehidupan aku sebagai pelajar sudah kembali lagi.



 this semester time table.
klik untuk tumbesaran


1st day for this semester


Sekian, wassalam.

10 comments:

Fatin Aliyya said...

well done zik.dgn muak kau yg bersemangat aku ta ko st leh go through pny new sem.gud luck beb :)

hans said...

wah
siap dah ada time table dah
bagus2

P/S : Belia Benci Kuliah Minggu Pertama!

iszieylyanziy said...

hahaha,mama gee! adeh,,,goodluck for this semester :)

..hizamirahim.. said...

tahniah.
meningkat.
;)

adwafarahin said...

slmt kembali berkuliah okey!

nas said...

selamat menempuhi semester baru ini dengan baik..harap2 sem baru ini lebih better berbanding sem lepas :)

hans said...

busy nampaknya cikgu skrg

P/S : Bersama Hans di Restoran Keluarga Anda - Yankies Hut

Mr. Swift said...

Hello! Singgah sini lepak-lepak jap tadi dan ohh polo anda!
Btw lawa blog and happy blogging! And happy new year 2011! :)

Psst : Lelaki Bersuara Emas Jadi MrBean!

misSbLurRy said...

lagi bz...eheheheh

░♥si lampu neon♥░ said...

NAMPAK FRSHHH GITU ! CAYALAHHH


CHECK ENTRI MANTAP NI :
# TWITTER ARTIS MALAYSIA ! #
# STICKER KERETA YANG LAWAK#
# NAK PINDAH WORDPRESS?? #

Blog Widget by LinkWithin