18.1.11

JINKAMEN Giveaway

Assalamualaikum.





Sudah lama tak join Give Away atau Contest. So kali ni, aku di tag untuk join simple Give away anjuran JINKAMEN oleh rakan blogger yang bernama MAMAT.

Berikut adalah gadjet kesayangan aku.

1) Compaq Presario CQ40


aku selalu gunakan untuk membuat assignment, online, tengok movie, edit gambar dan sebagainya yang berkaitanlah.


2) Sony Ericsson U100i (Yari)


untuk kegunaan sehari-harian. Berhubung dengan mak aku, si comot, kawan-kawan dan untuk hal-hal yang berkaitanlah.

Bila sudah di tag mesti la kena tag orang lain pula kan? Jadi aku mahu tag

- Istiqomah
- Jaya Jr
- Alie


|| headphone dan earphone aku semua sudah musnah. harap-harap menang la GA ni. hehe


Sekian, wassalam.

6 comments:

jaya jr said...

macam tak sempat nak join je..huhu..tengok keadaan dulu a zik..

zikeryhassan said...

@jaya jr ; bereh boh :)

abdul rasyid..... said...

gile kaye giveaway nate nih...hahahha!!

aleen aiden said...

hee.gudlak ye! ^_^

iszieylyanziy said...

bz glew,,,goodluck ye,,hehe

kghie said...

dah folow blogger hebat ni..hehehe...lau xkeberatan,singgah la ke blog saye n then komen la pape pon...xkesah...folow skali yerrrrr...

Blog Widget by LinkWithin