23.1.11

Siapa Punya Header Paling Cool?!

Assalamualaikum.

Selamat petang ahad semua. Mood blogging kali ni lebih kepada menyertai contest saja kot. Hehe. Tadi berjalan-jalan dari blog ke blog yang lain. Aku ternampak contest ini dari blog Emora. Jadi macam terseronok je nak join contest ini.

Silalah baca tajuk entri ni. Harap anda sudah faham mengenai apa contest ni. Here we go.


Contest ini dianjurkan oleh Mujuez. Untuk syarat dan terma boleh lah terjah blog Mujuez sendiri okey.



Mengenai header itu, gambar itu diambil ketika photoshot oleh aqeelstudio untuk pre-wedding abang aku tahun lepas. Aku hanya menoda perisian PS yang terdapat dalam lappy aku semalam sejam je untuk mendapatkan hasil yang sebegitu. Harap maklum.

Mari doakan aku berjaya reramai dan berjemaah supaya boleh menang hadiah-hadiah yang ditawarkan. Sebelum mengakhiri entri contest ni, aku mahu meng-tag

- Cik Lulu
- Kak Alie
- Akim
- lagi 2 orang tak tau nak tag sapa dah. sesiapa yang mahu join, dialu-alukan :)




Sekian, wassalam.

4 comments:

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

Good Luck for you, bro... heheheh! :)

.alie. said...

i nak join tapi minggu depan la baru nak update..

lg satu kalau header i menang,i kena share hadiah dgn u ke?
hik3~

♥ LULU ♥ said...

thnks tag eny!nnt sy join k

SyedGraphiX said...

ahaii.. gudluck2.. smoga bjaya! wahh, mnarik..nak masuk jgak la ;)

Blog Widget by LinkWithin