7.6.09

sukasuka.riangria

holiday is bored rite?
so untuk hilangkan kebosanan itu,
marilah kite bergumbira muda remaja.
lokasi suka ria dia mid valley je.
malas nak pergi jauh-jauh la.
sangatlah ramai umat manusia disana.
time naik tren ke mid tu, sangat la sardin.
aku jadi cicakman dipintu tren itu.
da la aku dihimpit warga asing dari bangladesh.
dia boleh plak angkat tangan dia time tu.
sangatlah biadap punya orang kan.
any way, thanks la kat sorang brother ini.
sebab dia pun jadi mangsa kekejaman mat bangla itu.
so lets enjoy okey dengan gambar rajah di bawah.

mangsa sukaria untuk kali ini adalah
aku, aman, angah dan razi gedix.
motif kami adalah dudukduduk bersembang.
hahaha.

with angah.
bestfriends aku since form 1.
nothing special with okey.
jangan buat kontroversi okies.
haha.

razi with angah.
di reject shop.
aku dan aman di luar saja.
malas nak masuk dalam.

air coke.
aku sangat haus okey.
tapi air satu jag itu tidak
cukup untuk kami berempat.

snap. capture. bergambar.
makan time okies.
bertempat di Dominos Pizza.
ini second round taw.
sebab aman tak makan at first round.
that time die baru sampai.
dia merangkak untuk ke sini. haha.
nasib ada tempat kosong.
sebab terlalu ramai at that time.




tempat wajib dikunjungi okies. TOILET!.
sesi bergambar. pose sana pose sini.
sorry ini toilet lelaki. so angah tak ada.
tapi razi tu pun cam salah je kan. haha.


after that, kami bergerak balik.
sangat fun la. sebab kami da lame tak bersua.
aku dan aman suka carut razi.
since sekolah lagi okies. he non stop
sebut about VIRUS. hate that story.
aku da boleh hafal kot ceritanya.
si angah tukang gelak je okey.




p/s :: sebenarnya banyak lagi gambar. tapi yang lain tidak boleh dipublish okeyh. harap maklum.


2 comments:

blalang lalang said...

rajin gi midvaley rupanya..x pnah lak trsrempak!!!

nursyamira said...

gila best hangout sesame :)

Blog Widget by LinkWithin