1.7.10

Warkah Buat Kamu.

Salam.


sila jangan melakukan aksi ini ketika memandu.


Dahulu saya selalu ber-SMS dengan dia. Kalau rindu saya call terus. Bila dengar suara dia, saya happy. Bila dengar dia ketawa, saya senyum lebar. Banyak yang kami kongsi. Kalau dia merajuk, saya pun turut merajuk sebab saya tak pandai sangat bab memujuk orang yang merajuk. Tapi saya cuba memujuk sampai dia ketawa kemabali. Saya lega.

Namun, semua itu tinggal kenangan. Dia ber-SMS dengan orang dah. Orang lain yang call dia pula. Kalau dia ada masalah dia tak cari saya lagi. Saya tahu dia gembira sekarang dengan orang itu. Saya harap dia akan terus bahagia disamping orang tu. Saya hanya mampu tumpang kegembiraan dia saja. Saya tahu awak untuk dia dan saya untuk orang lain.

Maafkan saya jika saya ada tersilap kata sepanjang perkenalan kita. Harap kita akan terus berkawan. Saya tak akan pernah lupakan awak dan saya harap awak pun begitu juga.



Sekian, wassalam.

7 comments:

Ery Farieha said...

bunga bukan sekuntum :)
teruskan berkawan cam biase je.
mane tau, kamu pun akan jumpe org lain lepas ni kan?
;)

zikeryhassan said...

betol. tapi penantian itu satu penyiksaan. huhu

humaira said...

xpe byk kan bersabo...
kite sme je....
teruskan mencari...
mgkin ade yg menanti kat luar 2...
:)

yoro okino said...

aku single skunk..hahha

iszieylyanziy said...

maaf diterima,,hahaha :)

zikeryhassan said...

humaira ; itulah yang sedang dilakukan sekarang ini.

yoro okino ; aku pun single gak ;)

iszieylyanziy ; senyap kau

ecahchOmel said...

sabar2..penantian yg satu penyiksaan tula yg akan membawa 1001 kebahagiaan kt ko. ade hikmah di sebalik kejadina kan ? so just be patient dude :)

Blog Widget by LinkWithin