28.7.10

Aku Dan Fotografi.

Salam.

Entri kali ini saja nak share dengan anda semua gambar yang aku snap. Aku takde DSLR okey. Aku just guna handphone SE Yari aku je.






Kalau di tanya bagaimana mahu mendapatkan shoot yang cun menggunakan kamera handphone, jawapan aku ialah kena pandai cari sudut yang menarik dan bermain dengan setting kamera handphone anda. Insya Allah, cun habis gambar yang anda ambil.

Sekian, wassalam.

12 comments:

MX said...

nice...
try la jenguk dekat blog aku...
try leave comment dala page photography aku yer...
perlukan comment dari anda semua...

iszieylyanziy said...

cantik

hans said...

aku ingat ko pergi pesta Floria
hehehe

P/S : Hans! Asal Makin Kurus Bebenor Nih?

darkbatman said...

aie sgt xpandai bab amek gambar.. failed.. sudi ajar x?hehee

c.i.k.a.m.i.e.a said...

bunga biasa Tampak menarik..
cantik

zikeryhassan said...

iszieylyanziy ; see the hand la :P

hans ; gambar time aku sibuk berkebun. ahaha.

darkbatman ; aku pun tak pandai sgt. tu try and error je.

c.i.k.a.m.i.e.a ; cara kendalikan kamera yg penting

pandaZemoo said...

:)

zikeryhassan said...

pandaZemoo ; ^_____^

Ann said...

cantik lah..wpun guna hp je

zikeryhassan said...

Ann : thnx :)

Fatin Aliyya said...

tader dslr still leh tgkp gmbr cun2 an..its ok lah beb.dun wori eb hepi k.:)

zikeryhassan said...

Fatin Aliyya ; yup. still boleh tangkap gmbr cun.

Blog Widget by LinkWithin