16.7.10

Sentiasalah Ingat Kepada Pencipta Kita.

Salam.

Dihari yang penuh berkat ini sama-sama kita panjat kesyukuran ke hadrat Allah SWT kerana di atas limpah dan kurniaan-Nya kita masih lagi mampu bernyawa. Walau apa jua yang sedang kita lakukan mahupun dimana jua kita berada sentiasa ingat akan kebesaran-Nya. Insya Allah hidup kita akan dipermudahkan.

Oleh yang demikian, marilah kita sama-sama menghayati lagu dari Maher Zain yang bertajuk Insha Allah.




Untuk mendownload lagu ini, sila ke sini


Sekian, wassalam.


3 comments:

hans said...

sedap juga lagu maher zain nih

p/s : Review Film : Mantra Filem Seram Paling Terbaik Keluaran Metrowealth?

si[jari] telunjuk said...

yups...saya suka lagu tuh....sebenarnya,mmg patut kite kena amalkan perkataan tuh but some people said if kite sebut 'insyaAllah' seolah2 kita tidak yakin dengan janji kita....dat da paradigma yg harus diubah/disangkal...

zikeryhassan said...

hans ; aku okey je lah. syg gak kau kat aku kan. ahaha.

si[jari] telunjuk ; ye betul tu. sesungguhnya kita hanya mampu merancang dan Dia yang menentukan segalanya :)

Blog Widget by LinkWithin