1.2.11

Header Design

Assalamualaikum.

Apa khabar jejaka kacak di sana? Apa macam gadis gedik di situ? Hehe.


Aku ingin mengutarakan persoalan kepada korang semua. Aku sudah lama fikir pasal benda ni. Before that, aku mahu kongsi dengan korang beberapa gambar kat bawah ni.






Dah tengok header-header kat atas ni? So apa pendapat korang? FYI, header kat atas tu adalah hasil kerja aku. Aku sebenarnya dah lama nak buat side income dengan ambil upah buat header. Apa pendapat korang? Agak-agak ada tak yang nak hire aku as header designer blog blogger kat luar sana tu.

Buat masa ni aku just nak mintak pendapat je dulu. Pape hal aku akan inform kat korang kemudian. Jangan segan untuk drop pandangan, kritikan ataupun penambahbaikan untuk aku okey. Komen-komen korang sangatlah di alu-alukan.




Sekian, wassalam.


10 comments:

..hizamirahim.. said...

inshaAllah.
ade je nak tempah tu.
gi la wat promosi habis-habisan.
:)

Jard The Great said...

aku nk header. heee =)

nama.aku.lynn said...

sangat2 menarik!ak mcm nakkkk je..;p

Fatin Aliyya said...

zikery, sngt2 cantiklah kau design header.wah, seyes leh wat business ni.chayok2.:)

maya mayonis said...

slm
wah, kreatif gak ko ni. menarik2, leh wat bussiness. :)

Mr Daha said...

Buat contest header free utk dapat traffic, backlink dan popularity pasal bisnes baru ko ni.. ;D

.alie. said...

tunggu elaun masuk ae


=)

♥ LULU ♥ said...

sgt2 stuju dgn mr daha..buat cntest dulu...boleh promote skali bsnes ni..smbl menyelam mnum air skali..heehe

d_tieah said...

Owh..
Design ko ek?
Boleh tahan..
Ramai gak blogger bukak bisnes buat header ni..


Latest entry : Fynn Jamal nak bunuh aku?

purplelitto said...

header ko zik memang terbaik..jealous ak..haha..ak pn x reti nak design u orang..dri sendiri boley la..hu..

Blog Widget by LinkWithin