14.3.11

It's Holiday!

Assalamualaikum.


holiday is like a rainbow. we always happy for it


Selamat bercuti kepada semua pelajar sekolah, guru-guru dan bakal pendidik sekalian. Happy bukan bila bercuti? Kalian rindu sama aku? Kalau tidak teruskan membaca. Kalau ya, selamat membaca.

Aku terpaksa melupakan niat aku untuk menyiapkan segala esaimen aku waktu cuti ini kerana lappy aku yang cun telah bermalam di "hospital" akibat kegagalan berfungsi. Hangus duit aku tau. Niat nak berbelanja sakan juga terpaksa dilupakan. Sadis gila. Nak tak nak terpaksa jugalah aku berbelanja untuk merawat lappy tercinta. Nanti dah habis cuti, susah plak nak buat keje kat hostel.

Sorry sebab agak lama juga membiarkan blog ni tanpa updates. Aku berhutang entri berkenaan PBS di Penang. Nanti lappy aku da sihat aku akan update laen okey. Sekarang ni terpaksa online gune dekstop kat rumah ni. Biar pun lambat dan slow, tapi boleh la untuk melepas gian online. Hehe.

Thats it for now. See you all next time.


Sekian, wassalam.

8 comments:

Bulan said...

selamat bercuti cikgu ;)

iszieylyanziy said...

pe prob lappy ko sbnrnye?

zikeryhassan said...

@istiqomah ; dia soh aku bercuti. ahaha

Penyair SenjA said...

eppy holiday...;)

fyna said...

slmt bercuti...
lappy tue nk bermanje2 tue...




jom singgah n follow belog saya...
http://inibelogfyna.blogspot.com/

mahirahnazlim said...

cuti cuti cuti ! hehe

PeNgEmiS dUniA said...

mentang2 la cuti ikut sekolah . memang x adil !!!!!!!!

Fatin Aliyya said...

kesian dkt kau kan sbb lappy ksygan kau tue.takper zik, demi yg tersayang kiat sngp berhangus duit kan...takper, janji happy.:)

sowey lmbt giler komen tang ni

Blog Widget by LinkWithin