1.3.11

Hapus Dan Tutup

Assalamualaikum.



blogging like crazy


Korang pernah tak sampai satu tahap, korang rasa korang mahu je stop blogging?

Aku?

Aku sedang rasa perasaan itu sekarang ni.

Aku start berblog 2 tahun yang lepas, masa tu aman dan damai lagi tenteram. Follower pun takde sangat. Tukang komen pun takde. Kebanyakkan yang baca dan komen pun kawan-kawan terdekat je.

Sekarang, banyak sudah blog yang tumbuh bagaikan cendawan selepas hujan. Makin meriah. Makin ramai follower. Makin ramai yang komen. Seronok.

Tapi, semua tu jadi tak seronok bila ada yang buat spoil. Aku jadi tak tenteram nak berblog. Yes! Memang aku hanya memerhati saja. Aku jadi mual. Mual dengan semua persengketaan.


aku duduk tepi, just tengok je gelagat korang


Okeylah. Aku malas nak taip lebih-lebih. Agak-agak kalau korang search blog ni dan tak jumpa, maknanya blog ni telah aku hapuskan. Agak-agak kalau blog ni tak berupdate, maknanya blog ni hanya tinggal kenangan.


Sekian, wassalam.

13 comments:

iekasub said...

ala ziq..jangan hapuskan. just rehat and stay silent for awhile. keyh? :) kalo tak nanti aku nak bace ape???

The Sharkox said...

merajuk dgn dunia blog?

syafiqashafie said...

zikery ngengae...ouh!!!! 'D'!!!!!!!!!huhuhuhu....tambah lah senirik kat mane2 huruf d tuh...aoiyaieee...

zikeryhassan said...

@the sharkox ; tak merajok tapi kecewa je

iszieylyanziy said...

alorh!! baru pagi tadi talk about give away,,xkan dah nak close account kot,,,

Cik Rimau said...

uik.. jgan la stop.. trskan and abaikan mane2 yg buat spoil tu.. senyum.. hehe

Pendekar Berkuda said...

kita sendiri yang berubah...

syairahmohdanuar said...

eh, sedihnye.janganlah berhenti berblog :(

Nobita Sensei said...

tak perlu update selalu. bila rasa nak update baru update. jangan tutup ok~

EIPUL said...

ala ko ni, aku baru nak jejalan sini ko da cakap nak stop blogging, haha, tak best ar camni, baru nak baca blog ko, huhu

mesmerising_wan said...

jgn tinggalkan daku! ahah tetibe.

mesmerising_wan said...

jgn tinggalkan daku! ahah tetibe.

Fakhrul1409 said...

nk sgt terbatuk2 nya...nak amek! huk9x!

Blog Widget by LinkWithin