30.5.11

[MP3] Ernie Zakri - Kerinduan Bukan Teman

Assalamualaikum.





Just another new song. Seorang penyanyi baru yang berbakat besar. Pernah dinobatkan sebagai Juara Bintang RTM 2009. Untuk tahu lebih lagi boleh google sendiri atau tengok kat sini dan sana.

Ini adalah single terbaru dari beliau. Jom dengar sambil berkaraoke




Yang pertama ku bukakan mata
Dari pejam ku yang tiada lena
Bayang majahmu menyentak
Jatungku sehingga berdegup kencang
Oh sakitnya

Yang terakhir ku pejamkan mata
Tika beradu di pentas lena
Bayang wajahmu berkunjung
Berdenyut resahku menanti malam tiada hujung

Kerinduan bukan teman
Yang mendamai perasaan dikala sepi
Rindu bukan teman
Yang merawat duka dikala kau berjauhan


Yang teratas dilaras kalbuku
Di dalam celik ataupun lena
Ku impi kita kembali
Dipersatukan bertentangan mata
Seharusnya

(kerinduan bukan teman)
Yang mendamai perasaan dikala sepi
Rindu bukan teman
Yang merawat duka dikala kau berjauhan

Kerinduan membara
Menjadi dendam yang tak daya ku pujuk ragam
Lalu berpusar bagai ribut
Yang melanda di jiwa

Kerinduan bukan teman
Yang mendamai perasaan dikala sepi
Rindu bukan teman
Yang merawat duka dikala kau berjauhan

(kerinduan bukan teman)
Yang mendamai perasaan dikala sepi
Rindu bukan teman
Yang merawat duka dikala kau berjauhan

Dikala kau berjauhan
Dikala kau berjauhan



Kalau suka boleh download terus kat SINI





Sekian, wassalam.

3 comments:

zaMir said...

tuka la name dia...Ernie Zikery

Almari Si Pari-Pari said...

hehe.. nama saya ernie :)

mahirahnazlim said...

bagus tukang update lagu best . haha lps ni search kt blog awak je la lagu ape best dgr .

Blog Widget by LinkWithin