3.5.11

[MP3] Misha Omar - Detik Antara Waktu

Assalamualaikum.


Jom layan lagu baru dari album baru Misha Omar. Aku sangat adore dengan beliau. Kalau dengar suara beliau menyanyi boleh buat bulu roma aku meremang.



Berlinangan air mata
Bibir membisik angin mendayu
Dalam hati tanda tanya
Mengapa diri ku

Terketar-ketar terhayun jiwa
Menghadap detik antara waktu
Bila duka kini bertukar
Jadi cinta yang membawa ku

Seharus sutera cinta mu
Bisa melenyapkan kesan parut luka
Oh kasihku oh sayang ku

(Chorus)
Harusnya aku mencintai mu
Setiap kali ku terdengarkan nama mu
Harusnya aku mendekati mu
Setiap kali ku terbayangkan wajah mu

Cinta kita tak akan tersisih
Dari apa yang telah ditentukan takdir
Oohhh

Harusnya aku mencintai mu
Setiap kali ku terdengarkan nama mu
Harusnya aku mendekati mu
Setiap kali ku terbayangkan wajah mu

Aku kan selalu menyayangi mu
Walaupun ku harus meniti detik antara waktu
Oohhh
Menantikan detik antara waktu


Untuk mendowload : KLIK SINI



|| walaupun lagu ni sangat slow, tapi okey la.



Sekian, wassalam.

7 comments:

jaya jr said...

haha,lagu baru rossa pon bes jgk

syzwnsrwk said...

tajuk lagu pun buat aku konpius ><
keh keh

Shairazi Saidin said...

SAYANG MISHA! :)

24:7 | Muak aku dengar penghinaan blogger Malaysia.

Nasib Lelaki | Wanita yang tidak layak dijadikan isteri.

Far8 budak baik said...

aku pun suka..tapi
x sampai lah berlinang air mata...
melampau..haha =p

Dekcik said...

misha ade gaya tersendiri..ske lagu2 dye..

apik pehe said...

wahh misha!!budop kapong aku..hehe

Arief Arf said...

anda telah menyebarkan link untuk mendownload lagu ini secara haram. sila remove link itu atau tidak pihak polis akan tiba di rumah anda sebentar lagi.


hehehehh. thanks for the link!

Blog Widget by LinkWithin