15.5.11

SEGMEN : Kalaulah Aku Seorang Guru

Assalamualaikum.


Lagi beberapa hari saja kita, warga Malaysia akan menyambut Hari Guru. Sehubungan dengan itu, BSJ ingin mengada satu segmen bersempena hari guru yang bakal menjelma nanti. Saja suka-suka.





Sudah teliti banner di atas? Kalau sudah baguslah. I wanna make it simple and easy for you all. Syarat nak join adalah seperti berikut :


1) Buat satu entri yang bertajuk "Kalaulah saya seorang guru..."
2) Entri tersebut haruslah tidak melebihi 150 patah perkataan. Kalau nak buat entri bergambar pon boleh juga.
3) Letakkan banner di atas dalam entri dan letakkan link ke entri ini.
4) Tinggalkan komen di entri ini.
5) 3 entri yang menarik, aku akan review entri/blog korang


Selamat menghasilkan entri yang menarik. Untuk sebarang pertanyaan boleh diajukan di ruang komen atau shoutbox.


Penyertaan di buka sehingga pukul 10.00 malam, 15 Mei 2011 




Sekian, wassalam.

21 comments:

iekasub said...

cantiknya banner! nak satu untuk headeerrrrrrr!!!!!

SyedGraphiX said...

nak masuk nak masuk... !!!

mahirahnazlim said...

wahh ade segmen hari guru ~

SyedGraphiX said...

http://www.syedgraphix.com/2011/05/segmen-kalaulah-aku-seorang-guru.html

orang ptama join! :)

af sembilan said...

http://www.sembil9n.com/2011/05/kalaulah-saya-seorang-guru-segmen-oleh.html

first time ke blog ni dan trus2 join segmen....tak malu...ahahahah

muhamadsufian89 said...

aku dah join jugak. tak nak bagi syed hakim sorang je jadi cikgu haha



http://muhamadsufian89.blogspot.com/2011/05/segmen-kalaulah-aku-seorang-guru.html

yaya said...

yaya da joinnnnn .

http://yayavanderwoodsen.blogspot.com/2011/05/kalaulah-saya-seorang-guru.html

btw, r u an ipg student ?

mahirahnazlim said...

bila sy berangan nak jadi ckgu haha

http://maheyra2305.blogspot.com/2011/05/segmen-kalaulah-saya-seorang-guru.html

Innanie | Ariffin said...

http://coklateyes.blogspot.com/2011/05/kalaulah-saya-seorang-guru.html

Awangku Johan said...

salam saudara.. saya nk join segmen awak ni.. saya tak kisahla dah tutup ke atau blm.. hehe.. apa2pun maap terlambat.. baru ternampak ko punya promosi d Kami Cikgu Bloggers..

nah ini link saya

http://goldazone86.blogspot.com/2011/05/kalaulah-saya-seorang-guru.html

cikgu shaza said...

sy pn nak join..http://wanshazwanie.blogspot.com/2011/05/bismillahirrahmanirrahim.html

Farisyaaisyah said...

JOIN!!!!!!!!!!!!!!!!
http://risyavagary.blogspot.com/2011/05/kalaulah-saya-seorang-guru.html

fiq. said...

mcm karanganlah ni ye, hik3. suke2.

iekasub said...

http://thehappyfreak.blogspot.com/2011/05/kalaulah-saya-seorang-guru.html

aku join demi kau ziq! haha

Hans said...

kalau sempat aku join

Hans said...

aku dah join

http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/05/segmen-kalaulah-aku-seorang-guru.html

G3-lina said...

saya join.. thanks ~

http://gadisgula-gula.blogspot.com/2011/05/segmen-kalaulah-saya-seorang-guru.html

emieysandra said...

alamak..mcm dh terlambat je, nk pulak mlm ni kene study..


sy seorang bakal guru~

Cikgu Suraya said...

awak...thanks tau...saya pun join :)

http://surayaartis.blogspot.com/2011/05/kalaulah-saya-seorang-guru.html

~akoo~ said...

saya join walaupon mcm nk terlmbt dh..

http://chomsky47.blogspot.com/2011/05/segmen-kalaulah-saya-seorang-guru.html

hnya ingn berkgsi pndgn utk saudara bce..salam kenal..

Nurhidayah Ismail said...

SALAM.. sekadar ingin mencuba..

http://dayayoe.blogspot.com/2011/05/kalaulah-saya-seorang-guru.html

Blog Widget by LinkWithin