9.5.11

Trivia Siapa BSJ

Assalamualaikum.


Aku tahu bukan semua yang kenal aku secara face to face. Jadi untuk post kali ni saja lah nak bagi trivia tentang diri aku ni. Ahaha.


- Seorang bakal guru Kemahiran Hidup yang sengal lagi masuk air.
- Suka pada budak-budak yang comel tapi kurang sabar dengan karenah mereka.
- Suka penulisan yang berpuitis dan sukar ditafsir oleh sesetengah orang tapi sebenarnya berhati batu dan tak romantik langsung.
- Lebih gemar membaca blog orang yang tak femes tapi best berbanding blog yang femes tapi tak best.
- Cepat marah pada mereka yang suka melakukan perkara yang kurang digemari, lagi-lagi kalau sudah ditegur.
- Berkawan dengan ramai perokok tegar, tapi bukan seorang perokok dan tak suka asap rokok.
- Dari segi berpakaian pula, seorang yang simple. Biar tampak kemas dan bersesuaian dengan diri.
- Akan bermulut longkong jika berhadapan dengan mereka yang bermulut tempayan yang letaknya dalam longkang.



Aku rasa setakat tu saja kot untuk kali ini. Lain kali aku bagi lagi trivia. Ke korang nak tambah, silakan? AHAHA



Sekian, wassalam.

6 comments:

mahirahnazlim said...

dah tau serba sdkt ttg awak :)

Shairazi Saidin said...

"Lebih gemar membaca blog orang yang tak femes tapi best berbanding blog yang femes tapi tak best."

ek eh..kita serupa. :)

18PL | Manusia yang mempunyai otak di lutut.

hafiz hafizol said...

Wah.. bakal Guru KH ler.. huhuk..

jaya jr said...

haha.pastu lepas ni mu buat kuiz..kui3

apik pehe said...

hahaha...molek benar biodata diri nih..hehe

turqoise87 said...

Suka pada budak-budak yang comel tapi kurang sabar dengan karenah mereka....lol...same2....

Blog Widget by LinkWithin