16.4.11

Edisi Test

Assalamualaikum.





Selamat berhujung minggu semua. Hari ini takde benda sangat nak cerita sebenarnya. Saja gedik nak update blog aku yang agak suram ni. Pertama-tama kali aku nak ucap terima kasih kepada semua yang telah follow, bakal follower dan yang tak nak follow sebab sudi baca coretan yang mengarut dari aku.

Sekarang ini, sepatutnya aku perlu switch mood aku dari berseronok-seronok kepada study stado. Ahaha. Tapi yang jadi ialah aku lebih busy update blog, update status FB dan tweet di twitter. Kemalasan yang sedang menebal dalam jiwa aku akan mengakibatkan aku mengabaikan sekejap pasal pelajaran aku. Sekejap ke masalahnya?

Esok petang, aku akan menduduki test WAJ 3106 - Hubungan Etnik. Aku masih belum study pape lagi korang tahu? Roomate aku sangat tekun kot study. Sebelum aku merepek dengan lebih panjang. Baik aku pergi, ye dak?

Sekian, wassalam.

6 comments:

mahirahnazlim said...

sempoi je cikgu HAHA :)

jaya jr said...

kelah course kod kat IPG..hehe

Cik Bidadari said...

gud luck bro....

♥ LULU ♥ said...

gud luck...sy punya UAK next week

apik pehe said...

haha..g stadi la boh..

Shairazi Saidin said...

orang pandai. confirm A++ lah. :)

Blog Widget by LinkWithin