6.4.11

Mencari 777

Assalamualaikum.




Sekarang ini angka follower menunjukkan jumlah 770 orang. Tinggal 7 orang lagi mahu mencecah ke angka 777. Jadi aku dengan sedikit bermurah hati ingin memberi saguhati kepada follower tersebut.

Tapi hadiah yang bakal aku beri bukanlah hadiah yang lumayan sangat. Hal ini kerana, aku sekadar seorang pelajar yang kos sara hidupnya cukup-cukup makan dan minum je kadang-kadang. Hadiahnya adalah sekadar memberi top up berjumlah RM 10 sahaja.

Kepada bakal follower aku yang ke 777 tu sila tinggalkan link anda pada komen entri ini. Apabila anda mengomen sila nyatakan butir-butir seperti berikut :

  • Nama blog 
  • URL blog
  • Email untuk dihubungi

Jangan lepaskan peluang keemasan ini. Bukan senang mahu melihat aku bermurah hati seperti ini.


Sekian, wassalam.

15 comments:

sarah said...
This comment has been removed by the author.
EraWaTiE said...

Nama blog :erawati18
URL blog:http://erawatie18.blogspot.com/
Email untuk dihubungi;erawatie18@yahoo.com
thanks..

syzwnsrwk said...

erk, da 778? congrats la bro :D

syairahmohdanuar said...

dah lama follow jd x pyh cri sy.haha x)

ishiko said...

wahh... congrates~

shida saje said...

follower dah byk ..thumbsup!
pasni nk cri follower ke bape lak? hihi ^_^

dhilla nazli said...

alaa.. dla lgi trok..
na adiah juge?? **, wink2

NuSaNa NoSa 91 said...

popularnya blog ni.. tahniah~~ ^_^

sarah said...

h

HAZWAN17 said...

wah dah lebih 777 ni..tahniah-tahniah

FariehanIbrahim [LBC] said...

errkkk..tggu yg 7777 plak! heee ^_^

hans said...

wah
no 777
kesukaan aku tu

P/S : Kepada Blogger - Blogger Sekalian...Saya Nak Minta Tolong Jawab Online Survey Nih... (^_^)Y

Shairazi Saidin said...

X sempat la... :(((

Update selepas balik dr P. Bidong. :)

http://shairazisaidin.blogspot.com/2011/04/planet-bidong-movie-part-1.html

SyedGraphiX said...

dah 787 da.. sob3

Fatin Aliyya said...

wah jelesnya , aku dh lah suka giler nombor 7 ni.

Blog Widget by LinkWithin