24.4.11

Teka Teki

Assalamualaikum.


Kalau korang terer lagi hebat silalah teka di mana tempat ini.


picture quality : SE Yari

Sedikit hint, bertempat di Pahang. Selamat meneka dan berteka teki. Full  entri berkenaan tempat ini akan aku update lewat sedikit. Sekarang ni aku tengah tunggu gambar dari tuan punya DSLR.



|| ni bukan peraduan teka teki okey. ni juga sebab aku tak update blog beberapa hari.




Sekian, wassalam.

13 comments:

iszieylyanziy said...

gambang waterpark,,,,ouch,,can't wait this sunday ..lalala

AlfiEean WaRsi said...

pergh gambang ker...cam best jer...

zikeryhassan said...

@istiqomah : takyah nak seronok sangat.

zikeryhassan said...

@alfieeano : memang BEST gile ;)

hawiz said...

xtau kt mane..tp cam tmn tema jer....

zikeryhassan said...

@hawiz ; yup! memang taman tema pun

jaya jr said...

haha,aku pon baru balik dr kuantan jugok nih..tapi x g laa gambang waterpark

zikeryhassan said...

@jaya jr ; this week aku nak lepak KT, jom dating. ahaha

apik pehe said...

haha..kalo kt pahang..mesti la gambang water park..hehe..apik duk ump ni pon belom jejak lg kt situ..haha

zikeryhassan said...

@apik pehe ; kalau tahu, boleh ajak. huhu

apik pehe said...

haha..sekarang dah tahu kan..ajak la skali lg..hahha

Shairazi Saidin said...

GAMBANG WATERPARK! :)

PeNgEmiS dUniA said...

bile ko nak ajak aku g sane skali zik ? heheh

Blog Widget by LinkWithin