5.2.11

Personal Taste

Assalamualaikum.


Selamat Menyambut Tahun Baru Cina. 

Sori sebab menyepi beberapa hari ni. Internet kat rumah ni buat hal pula. Geram aku di buatnya. Sebab tu lah blog ni tak terupdate dan jejak korang semua tidak dibalas. But now, internet sudah kembali okey. Jejak korang pun semua aku dah balas. Alhamdulillah.

kanak-kanak yang join memang talented habis

Sepanjang ketiadaan internet aku melayan segala cerita yang macam best yang ada kat tv. Aku gemar melayan astro channel 711. Sebab hampir kesemua cerita yang dorang tayang aku minat. Dari Glee ke Australia Junior Master Chef pun aku layan. 


sweet je tengok dorang

Selain tu, aku juga telah memperuntukkan hampir sepanjang malam utk melayan drama korea. Personal Taste. Best kot. Tambahan heroin yang cun lagi comel. Gara-gara melayan cerita tu juga la aku tak buat segala assignment yang aku bawa balik sebelum cuti hari tu. 

Okeylah. Setakat tu je yang aku boleh update. Aku nak packing barang-barang jap sebelum masuk tidur. Duduk melayan korea punya pasal satu kerja pun tak jalan. Doakan aku selamat sampai ke IPG tercinta okey. 

Sayang korang ketat-ketat. Ahakz3.


Sekian, wassalam.

11 comments:

purplelitto said...

Hehe..baru layan personal taste..gud2..^__^..

zikeryhassan said...

@purplelitto ; busy kot sebelum ni. hehe

iszieylyanziy said...

lmbtnye ko lyn cte nie,,hehe :P

Shazmiey Abdurahman said...

mak aih..dah gilo tv nampak.hihii.pasni,aku rasa ko akan layan lagu2 jiwang kot..lagi korea,lagu glee..hehehe..

jaya jr said...

aku tengok,tapi x abih..haha

zikeryhassan said...

@iszieylyanziy ; biar lambat asal selamat. hehe.

zikeryhassan said...

@shazmiey ; tak tengok tv pun aku memang layan lagu jiwang pun. kehkehkeh.

zikeryhassan said...

@jaya jr ; aku pun baru start layan balik.

ADfeez said...

hehehe.. sama pulak gmbr masterchef tu.. heheh ;)

ku izzati said...

ooo~~xsiap assigment yer...

Fatin Aliyya said...

syg kau jugak.HAHA.have a safe journey taw.study molek2.:)

ak dh tgk ctr personal taste.mang best :D

Blog Widget by LinkWithin