2.2.11

Keywords For Last Month

Assalamualaikum.


Bagaimana hari pertama anda di bulan kedua 2011 ni? Its February dude. Sekejap je masa berlalu kan kak? hehe.

Ini adalah entri yang agak boring bagi sesetengah insan yang hidupnya sentiasa bosan. Jom tengok keyword yang blog aku terima sepanjang bulan Januari lalu.


Kalau anda dapat perhatikan keyword "projek kayu" paling  tinggi sekali berbanding keywords yang lain. Hal ini adalah kerana pada semester ini pelajar-pelajar PISMP ambilan Januari 2011y ang mengambil kursus Reka Bentuk dan Teknologi mempelajari subjek yang berkaitan iaitu Teknologi Bahan dan Pembuatan yang memerlukan mereka membuat kerja kayu. Kepada adik-adik junior RBT, selamat memerah otak untuk mengeluarkan idea bagi mereka bentuk projek anda.

Yang pasal angpau tu, aku tak sure apa sebabnya. Mungkin mereka nak hias rumah mereka dengan origami ikan tu kot. Hehe.


|| Happy Chinese New Year to all Malaysian :)


Sekian, wassalam.

4 comments:

Puteri Iqa Izyan said...

oh.patot la tgi je carian projek kayu tuh :P

jum baca : ;))
Hans Si Tukang Tilik | Anonymous Yang Baik Hati

Mr Daha said...

Wah, banyak keyword2 ko. keyword aku banyak pasal entry kssr tu je. memang para guru kot singgah blog aku. ha3. :D

zubir othman said...

Salam new blogger

nice blog...hehehe

jom singgah blog saya

http://zubir5588.blogspot.com
\segala komen dan cadangan adalah amat dialu-alukan...tq

Mejuez said...

mujuez??????????????


ahahahah apake benging pakcik google tuh :D

Mejuez lah! ahahah

Blog Widget by LinkWithin