19.2.11

Winamp Playlist

Assalamualaikum.

Sekarang jam menunjukan jam 4.10 pagi. Aku masih belum tidur lagi. Ni adalah kerana aku terlebih tidur di siang hari plus esok cuti. Yeay!

music is art. art is life.


Sepanjang aku duduk, baring menghadap lappy ni sambil-sambil dengar lagu-lagu di winamp player ni. Aku syak sudah beberapa kali lagu yang sama telah berputar. Walaupun jumlah lagu hampir mencecah 2k, tapi kebarangkalian untuk sesuatu lagu tu berulang amatlah tinggi. Jadi aku sudah bosan.

Korang ada lagu-lagu terbaru yang boleh aku layan. Pape je la lagu yang korang rasa best dan korang rasa aku belum pernah dengar serta wujud dalam playlist aku sila nyatakan okey. Tapi sila pastikan lagu tu bukan lagu hindi, metal etc.

Aku harap korang sudi membantu aku.



Sekian, wassalam.

13 comments:

iszieylyanziy said...

pergh,,,,xtdo ag time ni,,sedang enak dibuai mmpi,,hahaha,,,,

Bulan said...

Bulan dlm playlist ada 100++ je lagu. ulang yg sme.tp x bosan pn.ahakss

minat lagu korea x?

APAN said...

oh...kalo nak lagu baru ade sikit kot...
kalo nak lagu yg aku suke semua ada kat blog aku...
LELAGU...
semua yg aku letak tu yg aku suke...
xtau r ko suke ke x...
:)

zikeryhassan said...

@istiqomah ; ahaha

zikeryhassan said...

@bulan ; minat juga

zikeryhassan said...

@apan ; akan aku terjah :)

Wan Zulqhairi said...

camne ko wat banner ko tu.. cantek giler!!!!! cute r.. haha

~ ナフィルザ ~ said...

err~
memang membosankan dengar lagu yang sama,ekeh keh~
so lebih baik pergi membuta cepat,ekeh keh~

supersaraa said...

wahh..peminat lagu hbs nie ;D

iekasub said...

may favourite song ever! breanne duren - day dreams :))

aLieF si Muncung ManiS said...

cuba awk dgr lagu cun saja by sleeq//lagu ni lagu lama..tapi best..huhu...memang goyang kepala dgr..haha..
ENTRY BARU ALIEF..korang sanggup tak buat benda ni??kalau sanggup,,sila la baca..kalau tak sanggup,,hurmm..kena baca gak..peace..""

as-syahir said...

nak suggest...tapi lagu ni cam glamer gak tak tau la awk da ade ke tak..
arkarna-so little time

Fatin Aliyya said...

zik, cuba lyn lagu ni : all time low - break your little heart dgn edcoustic - sebiru hari ni.nice :)

Blog Widget by LinkWithin