23.2.11

I LOVE YOU

Assalamualaikum.


Jangan  tanya kenapa aku tak update blog lately. Bukan malas, tapi aku sibuk untuk menyiapkan BAJU aku. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar. Nanti da siap aku tunjuk kat korang semua la ea.

Btw, hujung minggu hari tu aku sempat tolong kawan aku shoot gambar mereka. Gedik sangat mereka bila depan kamera. Untuk cerita lanjut korang boleh terjah SINI dan juga SITU. hehe.


lain-lain gambar klik SINI atau boleh tengok kat FB aku.


Lastly, aku sayang korang semua kerana sudi menyokong aku dan melawat blog picisan aku ni. Tak lupa juga kepada yang follow blog hampeh ni, terima kasih daun keladi, esok-esok datang lagi. Terima kasih anda semua!





Sekian, wassalam.

3 comments:

nas said...

lorh..ingatkan gambar makwe la td..last2 ader 3 gambar... ade terselit gambar IS tuh.. hahahhaaa

.alie. said...

i yang pompuan ni pun tak reti nak jahit baju


T_T

u r so lucky =)

Fatin Aliyya said...

tajuk amat2 mengancam,ak bajet ko ucp dgn awek ko td rupanya mmg btl pn.haha.:).cantik2.nice gmbr.comey jek 3 org tue :)

Blog Widget by LinkWithin