8.2.11

Ketuk Ketuk

Assalamualaikum.

Hai! Jejaka kacak. Hello! Gadis cantik. Bagaimana hari Isnin anda? Esok sudah Selasa. Hope everything will be fine tomorrow :)

First of all, aku mahu minta maaf andai blog picisan ni terbiar tanpa sebarang update. Kesibukan melanda buat tempoh masa yang aku sendiri tidak tahu bila ia akan berakhir. Banyak kerja yang perlu aku selesaikan terlebih dahulu sebelum melunaskan tanggungjawab aku sebagai seorang blogger picisan.

tataplah gambar ketiadakesihatan aku


Anti body aku sekarang sedang bertarung melawan virus-virus yang menyerang tubuh sasa aku. Lagi pun tiada idea yang terjana selepas aku kembali dari bercuti seminggu yang lalu.

Okeylah, aku mahu merehatkan diri ini dulu. Esok ada Unit Beruniform dan juga subjek "ketuk-ketuk". Jadi aku kena menambah kuasa dalam diri ni dulu.


|| terima kasih kepada yang sudi follow blog aku yang tak seberapa ni :)

Sekian, wassalam.

18 comments:

SyedGraphiX said...

ala2...smoga cpat sembuh~ hehe

Fatin Aliyya said...

get well soon zik!!!

Finaz Jaafar said...

smoga cepat sihat !

mira_nas said...

moga cepat sembuh~

iszieylyanziy said...

ko sakit hati ye,,haha,,aku tgk sehat jek,,tu mst gmbr mase bru tdo kan,,haha,,xpon,,mase pnt,,hhaha

khaifaiz said...

salam ziarah dr khai.. meh2 dtg blog

nuriz said...

ingatkan mcm rancangan ketuk2 ramadhan td..

kelip_kelip said...

cpt2 sembuh yea :)

Aqila Safuan said...

ketuk2? law ke?

anti body suntik byk2 laaa. jgn suntik dadah sudhh

Buat Duit Dengan Nuffnang said...

salam,,,huh penatnya berjoging(blogwalking) usaha tangga kejayaan,,,http://easywinpoker.blogspot.com http://tengokdvd.blogspot.com

Buat Duit Dengan Nuffnang said...

salam,,,huh penatnya berjoging,,,http://easywinpoker.blogspot.com http://tengokdvd.blogspot.com

hans said...

hahahahaha
ko demam2 pun boleh lagi snap pic ek
aku kalau demam memang tidur jer lah
hehehehe
moga cepat sembuh

Jom Ramai - Ramai Join Contest Situasi Hans : Gunakan Imaginasi Anda (Update Terkini)

Nadhirah-chan said...

semoga cepat sihat yer :) muka nampak gagah jer ghuhuhu .

chemay said...

get well soon :)

mahirahnazlim said...

aww kesian kamu . cepat sembuh oke :)

padle said...

semoga cepat sembuh!

aLieF si Muncung ManiS said...

bro-->kalau demam bykkan minum air..air 100 plus dan air cap badak tu okay gak..huhu..

ENTRY BARU ALIEF-->suka hati korang la nak kutuk blog alief.alief tak kisah pun...alief nak repot kat ben ashaari dab bangku kosong..siap la korang..."

gEe said...

pggil je ultraman suh bg kuase..

Blog Widget by LinkWithin